Teamsamenstelling

Ontmoet de collega’s uit het team en neem contact op.

Edwin van Kersbergen

Edwin van Kersbergen

Edwin brengt zijn organisatie en management ervaring in vanuit een heel andere digitale wereld. Edwin is als millennial en ervaren lead consultant bovendien de drijvende kracht achter alles wat we doen. Nieuwe mensen leren kennen doet Edwin dan ook graag.

Jeroen van Deursen

Jeroen van Deursen

Jeroen ziet en creëert kansen. Dit kan commercieel zijn, maar net zo goed organisatorisch. Jeroen heeft veel ervaring met consultancy vraagstukken en schakelt bovendien vanuit een uitgebreid sterk netwerk.

Kasper van Dongen

Kasper van Dongen

Kasper is een ervaren gesprekspartner voor organisaties en zeer bekend met de benodigdheden van het inrichten van beheer/support. Zijn generieke kennis vanuit management consulting en programma management en ervaring aan contract & relatie management benut hij om altijd het beste uit de mens en haar organisatie te halen.

Olaf Looije

Olaf Looije

Olaf heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van consolidatie, planning en informatiemanagement. Zijn analytisch vermogen stelt hem in staat de ervaring die hij heeft opgedaan in de top van nationale en internationale bedrijven toe te passen op allerlei problemen die zich voordoen tijdens de bedrijfsprocessen.

Wietse Mol

Wietse Mol

Met zijn jarenlange projectervaring in rapportageprocessen, en zelf ondernemer, is Wietse in de ideale positie om je te helpen bij het optimaliseren van jouw dagelijkse processen. Wietse heeft daarmee een kijk op de techniek en veel ervaring in processen.

Wim Heuvelman

Wim Heuvelman

Wim kent door zijn jarenlange ervaring in het sales en marketing werkveld alle klappen van de zweep. Hij fungeert als sparringpartner voor onze klanten om ook jouw campagnes optimaal te laten renderen. Verder is Wim de drijvende kracht achter de marketing van The Next Digitals. Hij zorgt dat de grote lijnen van iedere stap de juiste zijn.

Edwin van Kersbergen

Wil je meer weten?

We komen graag met je in contact. Stuur een e-mail naar Edwin van Kersbergen of bel +316 1000 39 57.