Teamsamenstelling

Ontmoet de collega’s uit het team en neem contact op.

Edwin van Kersbergen

01. Edwin van Kersbergen

Edwin brengt zijn organisatie en management ervaring in vanuit een heel andere digitale wereld. Edwin is als millennial en ervaren lead consultant bovendien de drijvende kracht achter alles wat we doen. Nieuwe mensen leren kennen doet Edwin dan ook graag.

Kevin Zwemmer

02. Kevin Zwemmer

Kevin is een paar jaar voor het ontstaan van NetSuite geboren, maar lijkt er al zijn hele leven mee verbonden. Als hands-on Lead Consultant / CIO schieten de vraag achter de vraag en de mogelijke oplossingen in Netsuite tegelijk door zijn hoofd. Kevin is eerlijk en duidelijk wie er ook tegenover hem zit. Met een oneindige drive brengt Kevin jouw en onze organisatie iedere dag weer een stap verder.

Jeroen van Deursen

03. Jeroen van Deursen

Jeroen ziet en creëert kansen. Dit kan commercieel zijn, maar net zo goed organisatorisch. Jeroen heeft veel ervaring met consultancy vraagstukken en schakelt bovendien vanuit een uitgebreid sterk netwerk.

Kasper van Dongen

04. Kasper van Dongen

Kasper is een ervaren gesprekspartner voor organisaties en zeer bekend met de benodigdheden van het inrichten van beheer/support. Zijn generieke kennis vanuit management consulting, programma management en ervaring aan contract & relatie management benut hij om altijd het beste uit de mens en haar organisatie te halen.

Olaf Looije

05. Olaf Looije

Olaf heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van consolidatie, planning en informatiemanagement. Zijn analytisch vermogen stelt hem in staat de ervaring die hij heeft opgedaan in de top van nationale en internationale bedrijven toe te passen op allerlei problemen die zich voordoen tijdens de bedrijfsprocessen.

Wietse Mol

06. Wietse Mol

Met zijn jarenlange projectervaring in rapportageprocessen, en zelf ondernemer, is Wietse in de ideale positie om je te helpen bij het optimaliseren van jouw dagelijkse processen. Wietse heeft daarmee een kijk op de techniek en veel ervaring in processen.

Wim Heuvelman

07. Wim Heuvelman

Wim kent door zijn jarenlange ervaring in het sales en marketing werkveld alle klappen van de zweep. Hij fungeert als sparringpartner voor onze klanten om ook jouw campagnes optimaal te laten renderen. Verder is Wim de drijvende kracht achter de marketing van The Next Digitals. Hij zorgt dat de grote lijnen van iedere stap de juiste zijn.

Simon Camilleri

08. Simon Camilleri - Associate

Simon is een echte technische Netsuite expert. Als senior developer heeft hij de meeste modules en integraties al in zijn handen gehad. Hij brengt een stevige mogelijkheid om componenten te maken of scripten. Of het nu gaat om processen automatiseren, bestanden oppakken, integratiewerk of Suitecommerce; Simon kan het en doet het met een glimlach. Zijn ervaring komt bovendien uit verschillende markten voor grote klanten.

09. Ben

Ben is technisch Netsuite expert. Hij heeft een goed begrip van de rol van NetSuite aan de business kant, met goede communicatieve vaardigheden. Zijn geschiedenis als ontwikkelaar maakt hem inzetbaar als full developer en/of technisch consultant. Aangevuld met een belangrijk kennisgebied over Suitecommerce maakt hem een zeer goede speler in elk project of ontwikkelingsteam.

10. Yue

Yue is Netsuite consultant. Ze is zowel functioneel als technisch. Een achtergrond in finance en JavaScript kennis maken haar een sterke implementatie lead of teamlid. Ze is goed in staat om trainingen te geven en haar kennis over te dragen. Het meeste van Netsuite heeft ze geleerd toen ze voor Oracle werkte. Sterke kennis van expense allocation, dunning en data migration en in staat om de diepte in te duiken waar nodig.

Edwin van Kersbergen

Wil je meer weten?

We komen graag met je in contact. Stuur een e-mail naar Edwin van Kersbergen of bel +316 1000 39 57.