Cases & Blogs

Wil je weten welke impact wij met onze NetSuite expertise maken? Lees onze cases en blogs. Vind ze hieronder of klik op de knop voor alle cases en blogs.

Webinar Netsuite Caching

Weerhoudt NetSuite jou weleens van echt snel kunnen doorwerken? Herkenbaar! In de praktijk zien wij des te complexer de omgeving des te groter de kans dat performance in NetSuite een aandachtspunt is geworden. En NetSuite hoeft niet langzaam te zijn om te kunnen profiteren van hogere laadtijden.

Lees meer

De verschilmakers tussen rapporten en Saved searches in NetSuite

In het hart van NetSuite, waar gegevens de basis vormen voor beslissingen, kan kennis van de verschillen tussen rapporten en Saved searches u helpen de gegevens van uw organisatie beter te gebruiken. Deze tools zijn essentieel voor het verkrijgen en tonen van gegevens. Maar ze hebben hun eigen kwaliteiten die helpen bij verschillende behoeften. In deze blog bekijken we wat rapporten en Saved searches uniek maakt, zodat u optimaal gebruik kunt maken van hun mogelijkheden.

Lees meer

Hoe een ERP-implementatie te beheren

ERP-implementaties kunnen uitlopen in tijd, het budget overschrijden, niet de gewenste resultaten opleveren, enzovoort. Het klinkt bijna als denken in een zwart gat. The Next Digitals is ontstaan vanuit een ander perspectief. We willen in de praktijk echt iets anders laten zien dan gevestigde partijen. Het is tijd om te delen hoe wij de ideale projectmethodologie voor een ERP-implementatie benaderen.

Lees meer

Waarom NetSuite

Toen ik in juni 2022 bij The Next Digitals begon, was ik bekend met verschillende andere ERP-systemen en nog niet met NetSuite. Nu een jaar later bevind ik me dagelijks in een NetSuite omgeving. Een perfect moment om op te schrijven hoe ik aankijk tegen de mogelijkheden en onmogelijkheden van NetSuite.

Lees meer
clean-up Netsuite

Hoe je NetSuite opschoont

Als NetSuite-consultant heeft Kevin gemerkt dat je met ervaring snel kunt werken in NetSuite. Maar daarvoor moet het systeem ook snel werken. Hij deelt graag zijn tips om Netsuite sneller te maken.

Lees meer
develop-up Netsuite

Hoe ontwikkel je Netsuite?

As a Netsuite consultant, Kevin has noticed that having experience allows you to work quickly in Netsuite. However, for that to happen, the system also needs to perform quick. He’d be happy to share his tips on how to speed up Netsuite.

Lees meer
Speed-up Netsuite

Versnel je NetSuite-instantie

Als NetSuite-consultant heeft Kevin gemerkt dat je met ervaring snel kunt werken in Netsuite. Maar, daarvoor moet het systeem ook snel werken. Hij deelt graag zijn tips om NetSuite sneller te maken.

Lees meer