Versnel NetSuite met NetSuite Caching

Maak je veel gebruik van NetSuite? Gebruik je NetSuite al lang? In de loop der tijd is de setup ongetwijfeld complexer geworden en de hoeveelheid data is enorm toegenomen. Dan herken je waarschijnlijk dat je in NetSuite moet wachten voor het laden van de pagina of data.

Stop met wachten!

Er is letterlijk geen noodzaak om nog langer te wachten! NetSuite zelf gebruikt geen caching voor performance. Naar onze mening zijn tijdrovende verzoeken prima te cachen. Tegelijkertijd voorkomen we met slimme principes dat je naar oude data kijkt.
Met NetSuite Caching wordt alles vooraf geladen op jouw verzoek. Hierdoor verschijnt de informatie direct op je scherm zodra je het benadert en nodig hebt.

2-5 keer sneller

Wij zijn 100% overtuigd, we beloven en garanderen een verbetering van 2 tot 5 keer snellere laadtijden in NetSuite. Zo niet scheuren we de opdracht door en betaal je uiteraard niets.

Hoe werkt het?

NetSuite Caching wordt door ons eenmalig technisch geïnstalleerd. Vervolgens kan NetSuite Caching op maat geconfigureerd worden binnen NetSuite.
Wij ondersteunen hierin gedurende de implementatie, maar het is dus aanpasbaar en kan later ook door jullie zelf geconfigureerd worden.
En dus precies de tijdvragende onderdelen worden gecasht, of datgene wat voor jullie de meeste tijd bespaart.

We vertellen graag meer over hoe de module werkt en welke mogelijkheden het biedt. Bekijk onze Youtube demonstratie video en neem contact op als je geïnteresseerd bent.

Netsuite Caching demo

Bereken het effect

Bereken je kostenbesparing door het aantal NetSuite users in te vullen. De interne kostprijs is gebaseerd op gemiddelden en kan ook aangepast worden. Verder rekenen we met 100 kliks per dag in NetSuite en 260 werkdagen in een jaar. Geef het aan indien je een berekening wenst te ontvangen op basis van andere parameters.

Neem contact op!

Overtuigd genoeg? Neem contact op met Edwin van Kersbergen of bel +316 1000 39 57.

Meer over Netsuite versnellen

Webinar Netsuite Caching

Weerhoudt NetSuite jou weleens van echt snel kunnen doorwerken? Herkenbaar! In de praktijk zien wij des te complexer de omgeving des te groter de kans dat performance in NetSuite een aandachtspunt is geworden. En NetSuite hoeft niet langzaam te zijn om te kunnen profiteren van hogere laadtijden.

Lees meer
Speed-up Netsuite

Versnel je NetSuite-instantie

Als NetSuite-consultant heeft Kevin gemerkt dat je met ervaring snel kunt werken in Netsuite. Maar, daarvoor moet het systeem ook snel werken. Hij deelt graag zijn tips om NetSuite sneller te maken.

Lees meer
Meer Blogs
Kevin Zwemmer

Neem contact op met Kevin

We komen graag met je in contact. Stuur een e-mail naar Kevin Zwemmer of bel +316 2872 10 73.