Samenwerking Eqeep en The Next Digitals

Met grote verheuging kondigen wij de totstandkoming aan van een dynamische samenwerking tussen Eqeep en The Next Digitals BV. Beide entiteiten hebben elkaar gevonden binnen het domein van NetSuite ERP. Eqeep, een vooraanstaande naam op het gebied van technologische innovatie, brengt een unieke propositie in de sectoren manufacturing en servicegerichte dienstverlening.
Aanvullend hierop, is The Next Digitals reeds een expert op het gebied van NetSuite ERP. Gezamenlijk zullen wij onze klanten vanuit een holistisch perspectief bedienen, variërend van ERP-advies tot implementatie en voortdurend beheer. De combinatie van diepgaande industrie-expertise en gespecialiseerde NetSuite-kennis zal ongetwijfeld bewijzen dat één plus één gelijk is aan veel meer dan twee.

Een Samenspel van Expertise

Binnen deze symbiotische samenwerking brengen wij een schat aan jarenlange ervaring in de productie-industrie en een diepgaand begrip van geavanceerde applicaties samen. Deze combinatie vormt een krachtige troef voor zowel bestaande klanten als toekomstige partners. Wij zijn nu in staat om een volledig geïnformeerd advies te verstrekken, met succes NetSuite te implementeren en doorlopende ondersteuning te bieden via onze Managed Services. Wij geloven sterk in de superioriteit van vakmanschap boven louter commercie. Door onze expertise te verenigen op zowel domein- als applicatieniveau, zijn wij in staat om een allesomvattend pakket aan waardevol advies te presenteren.

Waarom NetSuite?

The Next Digitals heeft Oracle NetSuite al geruime tijd als een schitterend platform beschouwd. Dit Cloud ERP-systeem, met een sterke financiële basis, kan volledig op maat worden gemaakt om uw backoffice te transformeren en uw organisatie te stimuleren tot groei. De recente editie van de Forbes Cloud 100 van 2023 onthulde dat maar liefst 84% van de groeibedrijven hun doelstellingen realiseert via het gebruik van NetSuite. Eqeep heeft bewust gekozen voor NetSuite om onze diepgaande branchekennis en ERP-expertise ook aan te bieden voor MKB-bedrijven, om ervoor te zorgen dat ook zij voorop blijven lopen in hun business.

De voordelen van domein- en applicatie-expertise

Onze gezamenlijke ervaring in de productie-industrie en diepgaande applicatiekennis vormen een krachtige expertise voor onze bestaande en potentiële klanten. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat om onze klanten volledig te adviseren, NetSuite succesvol te implementeren en door middel van Managed Services continue ondersteuning te bieden. Wij geloven in vakmanschap boven alles en doordat wij zowel expertise op domeinniveau als applicatieniveau bezitten, kunnen wij een allesomvattend advies aanbieden.

Wat betekent dit voor bestaande klanten?

Continuïteit voor Bestaande Klanten!!

In een positief licht gezien, betekent dit voor The Next Digitals dat we ons kunnen blijven richten op waar we goed in zijn: Unlocking the potential of Cloud. We doen dit door het verkleinen van de Technology Value GAP tussen wat er in NetSuite mogelijk is en bereikt wordt. Voor Eqeep houdt deze samenwerking in dat onze process- en marktkennis samenkomen met de kennis van The Next Digitals om meer waarde te brengen voor de ERP oplossingen voor de klant.

Doe er uw voordeel mee!

Contact

Neem voor vragen of opmerkingen contact op met Edwin van Kersbergen of Erry de Boer via onderstaande contactgegevens.

Edwin van Kersbergen
edwin.van.kersbergen@thenextdigitals.nl
06-10003957

Erry de Boer
erry.de.boer@eqeep.com
030 209 9270

Edwin van Kersbergen

Wil je meer weten?

We komen graag met je in contact. Stuur een e-mail naar Edwin van Kersbergen of bel +316 1000 39 57.