Kernwaarden

Werken bij The Next Digitals: het draait om de inhoud.

#samen

The Next Digitals is aan het groeien. Zelf vinden we dit de leukste fase van het bedrijf. Als jij je bij ons aansluit, ligt er veel ruimte en zelfs ook de verwachting op jouw eigen initiatief. Ben jij van de uitspraken “Zou het niet gaaf zijn als..” of “En als we het nu eens zo doen..”? De ruimte om dat te verwezenlijken ligt hier. En toch hoef je niks alleen te doen. Het DevOps model wat we hanteren, en onze kernwaarde “Samen krijgen we het voor elkaar (#samen)” stelt dat we juist overal samen instaan. We streven naar het gevoel van geen baas en geen gedoe.

#ambitie

Ons team is jong en ambitieus. Leren is essentieel tegenwoordig, maar wat jij daarvoor nodig hebt zijn de ingrediënten die we graag met je bespreken. Aangezien we extern graag rebels en innovatief overkomen, is dat intern natuurlijk ook hoe we zijn. Dat doen we vanuit de overtuiging “Er is altijd een next step (#ambitie)”.

#eerlijkheid

We zoeken alleen eerlijke en betrouwbare mensen. Ook moet je hiervoor goed in staat zijn je werk goed te organiseren. Dat is bijna logisch, maar ook essentieel in het nakomen van “Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen (#eerlijkheid)”.

Net als elke andere organisatie, menen ook wij dat we uniek zijn en daarmee ’the place to be’ zijn. De waarheid is dat je dat alleen kunt ervaren in de praktijk. Er moet namelijk eerst een match zijn en voor een langere mooie samenwerking geldt ook dat we er samen een succes van moeten maken. Heel anders kunnen we het niet verwoorden.

Dus:

  • Samen krijgen we het voor elkaar (#samen)
  • Er is altijd een next step (#ambitie)
  • Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen (#eerlijkheid)
Edwin van Kersbergen

Neem contact op met Edwin

We komen graag met je in contact. Stuur een e-mail naar Edwin van Kersbergen of bel +316 1000 39 57.